Multimedia content

 

Responsive Websites en presentaties geoptimaliseerd voor computers en mobieltjes. Augmented Reality voor web, voor mobieltjes (Androids, Iphone, Symbian) en voor offline gebruik (stands, presentaties, conventions). Html5 en CSS3 websites.

 

 

Printing

 

Een nieuwe manier van printen: het 3D-effect gebruikt stereoscopische technologie om de illusie van afstand te creëren tussen meerdere lagen. Door het stimuleren van diepte en perspectief brengt dit effect afdrukken tot leven.

 

 

 

Informatica cursussen

Computercursussen op verschillende niveaus voor eindgebruikers. Wij vervullen elke speciale wens op traininggebied die bestaat bij bedrijven en instituten, zelfs als ze betrekking hebben op het onderwerp, lesschema of de duur van de cursus. Onze klaslokalen zijn beschikbaar voor zulke trainingen, maar onze klanten kunnen ook beslissen om de training in hun eigen trainingscentrum te houden. We houden rekening met het niveau van computerkennis van de studenten bij het samenstellen van groepen.

 

 

Applicaties

 

Web applicaties voor computer en mobieltjes (Androids, Iphone, Symbian)

 

 

 

 

Games

 

Wij creëren verslavende games, web speeltjes, en rijke multimedia oplossingen in Flash en Html5, die we verspreiden over de sociale media (Facebook, Twitter…).

 

 

 

Marketing

Wij creëren indrukwekkende marketing campagnes door middel van banners, e-mailmarketing, Google Adwords, sociale media (Facebook, Twitter)

QR codes, Bar codes, Data Matrix campagnes
Met behulp van local targeting sturen we mobiele gebruikers door naar uw advertenties en boodschappen. We kunnen uw doelen omzetten in opmerkelijke real time actie.

Voor meer informaties kijk onze website Woo-hoo